Ortodòncia Invisible a Sant Gervasi

Ortodòncia Invisible a Sant Gervasi

Necessitant tractaments de Ortodòncia Invisible a Sant Gervasi?

En OIE! DENTAL, comptem amb una gran experiència en Ortodòncia Invisible.

Una manera senzilla d’aconseguir un somriure perfecte. Un tractament d’Ortodòncia Invisible pot aconseguir la meravellosa somriure que vostè vol, sense que altres s’assabentin del secret.

La Ortodòncia Invisible és un tractament d’última generació, realitzat íntegrament amb tecnologia 3D, on les seves dents són alineats en ordinador i generats cadascun dels moviments per dur les seves dents a una posició ideal sense utilitzar brackets ni filferros.

Amb l’ortodòncia Invisible podràs raspallar les dents i menjar de manera habitual utilitzant-22 hores al dia, només has de llevar per menjar i higienitzar.

Podràs seguir amb la teva vida diària sense que ningú noti que portes ortodòncia, podràs somriure normalment evitant nafres innecessàries en els teus llavis. Estan indicats per corregir la posició de les dents en adolescents i adults.

Millorar la posició de les seves dents i genives és igualment important. Les dents mal posicionades i una mala mossegada poden contribuir a problemes en les genives, en l’os, càries per apinyament, desgast anormal de l’esmalt i les superfícies de les dents, mals de cap i dolor a les articulació. Mitjançant un tractament d’Ortodòncia Invisible pot corregir la seva dentadura gradualment a mesura que avança en la seva vida diària. El nostre dentista pot proporcionar aparells invisibles i supervisar la seva cura.

Amb una localització excepcional i de fàcil ubicació per als nostres pacients; a la nostra clínica dental a Sant Gervasi, estem per assessorar-lo en tot el concernent a tractaments d’estètica dental a Sant Gervasi i dur a terme tot allò que sigui necessari perquè llueixi la millor dels somriures al preu mes convenient i sense sorpreses desagradables.

El millor preu en tractaments d'ortodòncia invisible a Sant Gervasi?

Nosaltres li garantim el millor preu en tractaments d'ortodòncia invisible a Sant Gervasi
Vull saber més

A QUE CONSISTEIX LA ORTODÒNCIA INVISIBLE?

La idea de portar aparells d’ortodòncia no sempre és agradable, però ara l’opció dels aparells ortodòncia invisibles facilita que vostè es decideixi a aplicar-se el tractament, així com la incomoditat de portar-los. De fet, l’ortodòncia invisible pot ser millor del que vostè creu.

Els frens s’utilitzen amb més freqüència per corregir les dents desalineats o per millorar una sobremossegada, i encara que aquests problemes sovint es solucionen durant la infància tardana, hi ha ocasions en què els adults també acaben necessitant frens.

Tradicionalment, els aparells de metall s’utilitzaven per corregir aquests problemes dentals. Aquests són considerats una mica incòmodes i generalment antiestètics.

Afortunadament, ara hi ha altres opcions disponibles que poden abordar alguns d’aquests problemes. Els brackets invisibles, també anomenats ibraces, brackets linguals, etc., s’utilitzen sovint com una opció en lloc dels brackets metàl·lics tradicionals.

En OIE! ODONTOLOGIA ESTÈTICA INTEGRAL a Sant Gervasi només realitzem els millors tractaments d’ortodòncia invisible del mercat a preus raonables.

Trucar ara
Com arribar