Ortodòncia a Sant Gervasi

Ortodòncia a Sant Gervasi

Necessita fer-se un tractament d’ortodòncia a Sant Gervasi?

En OIE! DENTAL, tenim el tractament d’ortodòncia més convenient d’acord al que el nostre professional determini i amb el qual lluiràs un somriure bella.

Una nova somriure pot començar avui amb un tractament d’Ortodòncia, pot millorar substancialment la posició de les dents, millorant la seva aparença personal i la seva autoestima.

La Ortodòncia fixa i Invisible són tractaments indicats per corregir la posició de les dents en nens, adolescents i adults. Millorar la posició de les seves dents i genives és igualment important. Les dents mal posicionades i una mala mossegada poden contribuir a problemes en les genives, en l’os, càries per apinyament, desgast anormal de l’esmalt i les superfícies de les dents, mals de cap i dolor a les articulació.

La clínica compta amb un equip de ortodoncistes experimentats que es dediquen a la Ortodòncia Fixa, lingual i Invisible, etc.

Amb una localització excepcional i de fàcil ubicació per als nostres pacients; a la nostra clínica dental a Sant Gervasi, estem per assessorar-lo en tot el concernent a tractaments d’estètica dental a Sant Gervasi i dur a terme tot allò que sigui necessari perquè llueixi la millor dels somriures al preu mes convenient i sense sorpreses desagradables.

 

Vol aconseguir el millor preu en tractament d'ortodòncia a Sant Gervasi?

Nosaltres li garantim el millor preu en tractament d'ortodòncia a Sant Gervasi
Vull saber més

Tractament d’ortodòncia a Sant Gervasi?

Les noves tècniques i aparells que utilitzem redueixen en gran mesura els nivells d’incomoditat, disminueixen la freqüència de les visites, escurcen el temps de tractament i poden permetre triar entre diverses opcions.

Les seves opcions poden incloure aparells ortopèdics de metall, aparells ortopèdics del color de les dents o alineadors transparents que són capaços de millorar el seu somriure així com la seva mossegada.

Durant l’examen inicial, podrem determinar el millor tractament d’ortodòncia que més s’adequa a les seves necessitats individuals. Durant aquest examen inicial, podem delinear el pla de tractament, estimar el temps de tractament i el cost aproximat.

Mai és massa tard per millorar la seva major actiu: el seu somriure.

Els tractaments d’ortodòncia a Sant Gervasi efectuats pels dentistes de OIE! DENTAL ofereixen resultats altament efectius i segurs.

En OIE! ODONTOLOGIA ESTÈTICA INTEGRAL a Sant Gervasi només realitzem els millors tractaments d’estètica dental del mercat a preus raonables.

Trucar ara
Com arribar