Implants Dentals de càrrega immediata a Sant Gervasi

Implants Dentals de càrrega immediata a Sant Gervasi

Buscant implants dentals de càrrega immediata a Sant Gervasi?

En OIE! DENTAL, comptem amb una gran experiència en implants dentals de càrrega immediata.

Els implants dentals de càrrega immediata, són la solució idònia per a col·locar Dents fixes el mateix dia que es col·loquen els implants.

Un implant dental de càrrega immediata es col·loca quirúrgicament en l’os i funciona com un reemplaçament per a l’arrel de la dent, però a diferència dels implants dentals tradicionals vostè tindrà els seus dents fixes des del primer moment, amb tots els beneficis que això significa.

Una vegada que l‘implant dental s’ha integrat amb l’os, es realitzarà una restauració definitiva de les seves corones, ponts o pròtesis cargolades. Trobareu un gran confort des del primer dia.

Amb els implants dentals de càrrega immediata els resultats cosmètics i funcionals són excel·lents, contacti’ns i li oferirem la solució que vostè necessita.

Amb una localització excepcional, de fàcil ubicació i per als nostres pacients; a la nostra clínica dental a Sant Gervasi, estem per assessorar-lo en tot el concernent a Implants Dentals de càrrega immediata.

Som especialistes en implantologia dental a Sant Gervasi, podem dur a terme tots els tractaments necessaris perquè llueixi la millor dels somriures al preu més convenient, sense lletra petites.

Vol aconseguir el millor preu en implants dentals a Sant Gervasi?

Nosaltres li garantim el millor preu en Implants dentals a Sant Gervasi
Vull saber més

QUE SÓN ELS IMPLANTS DENTALS DE CÀRREGA INMEDIATA?

La col·locació d’implants de càrrega immediata no són procediments complexos però sí impliquen el compliment de certs criteris.

Es requereix una quantitat mínima d’os i l’implant col·locat ha d’estar en condicions de resistir una força de masticació mínima, de manera que abans de prendre qualsevol decisió és imprescindible consultar amb un professional contrastat, amb una àmplia experiència en aquest tipus de tractament,

En OIE! ODONTOLOGIA ESTÈTICA INTEGRAL comptem amb els professionals idonis per a aquest tipus de tractament.

La importància de la qualitat de l’implant dental de càrrega immediata usat és fonamental per reduir l’índex de fracàs.

En OIE! ODONTOLOGIA ESTÈTICA INTEGRAL a Sant Gervasi només utilitzem els millors implants de càrrega immediata del mercat.

Trucar ara
Com arribar