Implants Dentals a Sant Gervasi

Implants Dentals a Sant Gervasi

Està buscant una atenció professional per als seus Implants Dentals a Sant Gervasi? Està en el lloc adequat.

En OIE! CLÍNICA DENTAL URIBE ECHEVARRÍA, ens esforcem en oferir la millor atenció. Treballem dur perquè vostè se senti a gust brindant-li una atenció excepcional.

Els implants dentals, són la solució ideal per reemplaçar les dents perdudes o fixar les pròtesis dentals. Un implant dental és una peça, que es col·loca quirúrgicament en l’os i funciona com a reemplaçament de l’arrel d’un o més dents.

Una vegada que l’implant dental s’ha integrat amb l’os, a través d’una restauració de corona o de pont, Vostè recuperarà aquests dents perdudes. També es pot utilitzar per fixar dentadures soltes.

Amb els implants dentals els resultats cosmètics i funcionals són tan bons com les dents naturals i poden durar molts anys.

Amb una localització excepcional, de fàcil ubicació per als nostres pacients; a la nostra clínica dental a Sant Gervasi, estem per assessorar-lo en tot el concernent a implants dentals, som especialistes en implantologia dental a Sant Gervasi, podem dur a terme tots els tractaments necessaris perquè llueixi la millor dels somriures al preu més convenient, sense lletra petites ni sorpreses desagradables.

Vol aconseguir el millor preu en implants dentals a Sant Gervasi?

Nosaltres li garantim el millor preu en Implants dentals a Sant Gervasi
Vull saber més

QUE SÓN ELS IMPLANTS DENTALS?

Els implants dentals són peces metàl·liques que es col·loquen en els maxil·lars per sota de les genives mitjançant una petita intervenció quirúrgica i serveixen de suport per col·locar peces dentals per fer.

L’implant s’integra a l’os de la mandíbula, el que li permet oferir un suport estable per a les dents artificials.

Un gran avantatge de la col·locació d’implants dentals és que no necessita el desgast de les peces adjacents o sigui que val per si mateix per a suportar la peça.

La importància de la qualitat de l’implant dental usat és fonamental per reduir l’índex de fracàs.

En OIE! ODONTOLOGIA ESTÈTICA INTEGRAL a Sant Gervasi només utilitzem els millors implants del mercat.

Trucar ara
Com arribar