Carilles Dentals a Sant Gervasi

Carilles Dentals a Sant Gervasi

Estàs buscant Carilles Dentals a Sant Gervasi?

En OIE! DENTAL, tenim la solució que necessites en Carilles Dentals, les quals et faran lluir un somriure esplèndida.  

Les carilles dentals són una excel·lent solució per ajudar-te a aconseguir el somriure que desitja. Són una opció molt recomanada per a aquells pacients que busquen una millora ràpida del seu somriure, tancant espais entre les dents, millorant dents mal formats o mal posicionats.

Les carilles dentals són petites adhisiones com lents de contacte que s’adhereixen a les dents per donar-los un aspecte estètic més delicat.

En OIE! DENTAL podràs obtenir diverses opcions de carilles dentals. Consulta amb els nostres professionals, ells són els que sabran recomanar-li la millor opció.

Les Carilles de Ceràmica compten amb un excel·lent brillantor i naturalitat a l’hora de remodelar el teu somriure.

Les carilles de Composite són una solució ràpida a les teves necessitats on podràs obtenir un nou somriure en escassa hores de tractament, obtenint resultats increïbles el mateix dia.

Amb una localització excepcional, de fàcil ubicació per als nostres pacients; a la nostra clínica dental a Sant Gervasi, estem per assessorar-lo en tot el concernent a Estètica Dental.

Som especialistes en la implementació de Carilles Dentals a Sant Gervasi, podem dur a terme tots els tractaments necessaris perquè llueixi la millor dels somriures al preu més convenient.

Vol aconseguir el millor preu en carilles dentals a Sant Gervasi?

Nosaltres li garantim el millor preu en implementacions de carilles dentals a Sant Gervasi
Vull saber més

EN QUÉ CONSISTEIXEN LES CARILLES DENTALS?

Si voleu millorar el seu somriure, les carilles dentals són una opció senzilla, ja que són recobriments prims que es col·loquen sobre la part frontal (visible) de la dent.

Semblen dents naturals i es poden utilitzar per corregir una àmplia gamma de problemes dentals, com ara:

  • Dents tacades i que no poden ser blanquejats.
  • Dents estellades o desgastats.
  • Dents tortes o deformes.
  • Espais desiguals o un gran espai entre les dents frontals superiors.

Les carilles poden ser de porcellana o de resina composta. El seu dentista l’ajudarà a triar el material que millor s’adapti a les seves necessitats. Cadascuna té els seus propis beneficis.

En OIE! ODONTOLOGIA ESTÈTICA INTEGRAL a Sant Gervasi només realitzem els millors tractaments d’estètica dental del mercat a preus raonables.

Trucar ara
Com arribar